Friday, 23 December 2011

kebosanan (!)

as'salam (!)
oke , aku da dpt result pmr , tpyy jgn tnye lha sebab ta segempak korang .
ibu aku suroh aku masok skola RAHMAT .
OHH , no . aku takott aku ta boley .
peraturan ketatt .
aku takott aku ta biase lha 
g pown b aku da ta de kat situu lgyy .(gatal)
aku da buat kputusan yg aku nak skola ddekat rembau .
amek voka (!)
tntang fesyen .


korang doakan aku tau .
aku janji na belaja betol-betok .


Monday, 19 December 2011

menyesal .

ooke . haryy nyy mood memang cam vavi lha .
sakett atyy (!)
benci kau gila vavi lha(!)
bila susa baru tau caryy aku (!)
blah lha .

Sunday, 18 December 2011

b e r f b





  • as'salam .
  • fb .? HAHA . so , aku na storyy pasal kawan fb aku . HEHE .



org pnggill dyee itek .
aku tida tau sebab ape , sebab ta satu skola .
haha. ta sangke boley rapat sekarang .
dulu kami ibarat . ''kucing DAN anjing''
yang sebelah tu zana .
cantek kan ? baek tau . lembott pulak tuu .
masyi DAN zu .
mereka kawan fb saya .
zu . org pnggil dye gemok ?
kite tengok . comelcomel je .
HAHA. sweet kan mereka berkawan .
semoge kekal pesahabatan mereka (!)
yang depan pakai baju biruu tuu .
daya name dye .
awesome . baek , dye na ajaa kite mencantek an blog kite .
baek kan dye , pdhal kiteorg ta pena jumpe pown .
oke . name pon kawan fb (!)
belakang daya . poya name dye (!)
cantek . jeless tau . ri tuu dye pegi melaka . ta ajak kita .
HAHA . btw . dye seorang yang manja .

mereka berdua ?
cantek ? tuu da tao da .
d'owg ni kelaka tau . HAHA .
sporting . pndyy .
yang penting . mereka single
hehe (!)
dye cantek .
dye baek
dye faham aku .
sayang gila vavi kat dye(!)
kalau de prob dengan pakwe . HAHA . mestyy share dekat die .

peminat ombak rindu . HAHA .
dyee coba merampas aaron aziz dryy saya .(!)
HOHO . sayang budak ni .
hanya mampu cakap
[sayang sampay maty]


18.12.2011 .
oke . genap 11 bulan (!)
HAHA . ta sangkee .
da lha selalu gado (!)
hanya mampu cakap .
''sayang gile dekat kau''
''jangan tinggal kan aku'
oke . DAN terime kasih selalu beralah dengan aku (!!)
sayang kau(!)




terlalu istimewa .

as'salam .
ni pertama kalyy aku buad blog .
wayar putus[name fb] yang ajaa. HAHA
OKE .
aku na sturyy tentang adeq aku . 
teramat istemewa . 
  1. dye kedekott
  2. dyee pndyy amek aty aku , (tu pown klau aku tengah sedey)
  3. dye comel 
  4. dye memahami sangat , btw name dye fahmi yang membawa maksud memahami .
  5. dye gedik
  6. dye adalha ahli syurga .
HEHE . tuu je kott (!) ta tauu na storyy ape lagyy . first time buad blog . 

comel ta mereka . ? HAHA .

adeq aku yang paling gedik . HAHA .
gigi ta cukop .


ni lha wayar putus yang aja aku buad blog .
terima kaseh , sayang kau itekk .

ni lha b aku .
HAHA . sayang gile kat dyee .
selalu gadoo . n dye lha selalu beralah (!)
dengan bestie bai . sayang gile kat dye ny . tapyy taon depan ta tau lha dpt jmpe dye lgyy ke ta .
dye selalu ade bila aku susa dan senang .
sayang kau nysa (mmuAHH(